Vonná votivní svíčka Čajový dýchánek

Luxusní vonné svíčky-Vonná votivní svíčka Čajový dýchánek
Vůně, která vás chytne za srdce! Čajový dýchánek je malá votivní svíčka s opojnou a příjemně intenzivní vůní lesních plodů, květin a exotického ovoce. Během krátké chvíle provoní váš interiér něžnou energií lásky a harmonie. V pěkné dárkové krabičce.
obvykle skladem
79 Kč
65 Kč bez DPH
Země původuUSA
Doba hořeníaž 15 hod.
Rozměry56 g, 5 x 5 cm
Barvarůžová

Popis

Vonná svíčka Čajový dýchánek je součástí kolekce Welcome Home, od světoznámého amerického výrobce luxusních vůní pro domácí použití firmy Bridgewater Candle.

Vonné svíčky této značky se vyznačují vysokou kvalitou zpracování a výraznou, dlouhotrvající vůní, která dokonale provoní každý interiér.

Vůně: opojná, sladká, svěží, květinová, smyslná, lahodná - jenž pohladí na dušiTóny: zralé broskve, meruňky, lesní jahody a mandarinky, s květinovým podtónem rozkvetlých pivoněk a růží, se smyslně pikantním závěrem bílého pižma

Roční období: všechna roční období - zejména pro párty, oslavy, Valentýna a romantické chvíle ve dvouInteriérový

Styl: vhodná do všech interiérů na slavnostní výzdobu a navození slavnostní atmosféry

Svíčky Bridgewater Candle jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a přírodní sóji, která zajišťuje rovnoměrné, dlouhé a čisté hoření.

Svíčky nechávejte hořet pouze ve vhodném svícnu.

Firma Bridgewater Candle se zapojila do humanitárního projektu pomoci opuštěným a hladovějícím dětem. S každým zakoupením a zapálením vaší svíčky tak pomáháte i vy.

nahoru