Křišťálová mísa Ø 35,5cm

Křišťálové zpívající mísy-Křišťálová mísa Ø 35,5cm
Překrásná hrací křišťálová mísa je dokonalým tipem na dárek pro vaše blízké přátelé či rodinu. Zvuk z hrací křišťálové mísy je velmi čistý a tóny, které vydává, jsou nejenom slyšet, ale jejich intenzivní vibrační pole energie pronikne přímo do vašeho těla, kde bude pozitivně ovlivňovat a léčit vaše energetická centra a čakry. Velká hrací křišťálová mísa má dozvuk až 5 minut. Křišťálové mísy nabízíme v sedmi tónech.
obvykle skladem
12 494 Kč
10 326 Kč bez DPH
Hmotnost4,74 kg
Vůně35,5 cm

Popis

Velká hrací křišťálová mísa bude impozantním prvkem každého vašeho interiéru. Ve Feng Shui je zpívající křišťálová mísa požívána k očištění prostředí, nejlépe společně s vykuřováním.

Křišťálová zpívající mísa je extremně odolná vůči poškození. Je vyrobena z 99,992% čistého drceného křišťálu té nejvyšší kvality.

Křišťál je univerzálním a nejúčinnějším léčivým krystalem na světě. V mystice krystal křišťálu symbolizuje ducha a intelekt lidských bytostí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé elementy. Povzbuzuje psychiku, samostatnost, jasnozřivost, napomáhá sebezdokonalení a ochraňuje před vším zlým a negativním. Křišťál se v náboženských a šamanských rituálech používal po tisíce let.

Pokud chcete křišťálovou mísu s určitým tónem, tak ho prosím uveďte do poznámky v objednávce.

Tóny C,D,E,F,G,A, H, odpovídají jednotlivým čakrám. Tón C patří první kořenové čakře, D druhé sakrální čakře, E třetí čakře solar plexu, F čtvrté srdeční čakře, G páté krční čakře, A šesté čelní čakře a H sedmé korunní čakře.

Každá mísa je dodávána včetně paličky a s gumovým kroužkem, který zajišťuje bezpečné umístění misky a dosažení optimálního zvuku.

Pokud chcete křišťálovou mísu s určitým tónem, tak ho prosím uveďte do poznámky v objednávce.

Průměr: cca 35,5 cm = 14“, Váha: cca 4,74 kg

nahoru