Sláva Feng Shui vonné tyčinky

Vonné tyčinky Feng shui-Sláva Feng Shui vonné tyčinky
Vonné tyčinky Sláva a uznání. Podporují harmonický tok Qi ve spojení se slávou a uznáním. Díky našim tyčinkám Feng Shui se tak naskýtá vynikající možnost, jak voňavým způsobem obohatit a harmonizovat obytné prostory a místa k žití.
obvykle skladem
164 Kč
136 Kč bez DPH
Hmotnost10 g

Popis

Vonné tyčinky Feng Shui v sobě spojují staré vědění o čisticích účincích rostlin a vůní s principy Feng Shui směřující k harmonizaci Qi[čchi] v obytném prostoru stejně jako v životě.

Představují kombinaci více než 20 přírodních, tradičních součástí, jako jsou bylinky a koření, dřevitý prach, pryskyřice, semínka, listy, trávy, květy, kořeny a kořínky, kůry a oleje, přičemž jsou míchány ručně při zachování maximální péče a čistoty.

Všechny vonné kompozice, jsou ve svých účincích sestaveny v souladu s devíti kvadranty nauky Feng Shui, tedy osmi základními směry a harmonizujícím středem. Díky našim tyčinkám Feng Shui se tak naskýtá vynikající možnost, jak voňavým způsobem obohatit a harmonizovat obytné prostory a místa k žití.

Uznání a sláva

Podporují harmonický tok Qi v části vašeho domova ve spojení se slávou a uznáním.

BA KUA: jasnost - přilnavost, oheň, Slunce
SVĚTOVÁ STRANA: jih
PRVEK: oheň
BARVA: červená
SLOŽENÍ: MYRHA - rozpouštění vzdoru a odporu, podnět, štěstí, úspěch, KOSTUS - láska, harmonie, KASSIA (SKOŘICE) - vřelost, uvolnění, štěstí, SANTALOVÉ DŘEVO - ochrana, vedení, duševní růst.

nahoru