Vedení a řízení Feng Shui vonné tyčinky

Vonné tyčinky Feng shui-Vedení a řízení Feng Shui vonné tyčinky
Vonné tyčinky Vedení a řízení. Podporují harmonický tok Qi ve spojení s vedením. Všechny vonné kompozice, jsou ve svých účincích sestaveny v souladu s devíti kvadranty nauky Feng Shui, tedy osmi základními směry a harmonizujícím středem.
obvykle skladem
164 Kč
136 Kč bez DPH
Hmotnost10 g

Popis

Vonné tyčinky Feng Shui v sobě spojují staré vědění o čisticích účincích rostlin a vůní s principy Feng Shui směřující k harmonizaci Qi[čchi] v obytném prostoru stejně jako v životě.

Představují kombinaci více než 20 přírodních, tradičních součástí, jako jsou bylinky a koření, dřevitý prach, pryskyřice, semínka, listy, trávy, květy, kořeny a kořínky, kůry a oleje, přičemž jsou míchány ručně při zachování maximální péče a čistoty.

Všechny vonné kompozice, jsou ve svých účincích sestaveny v souladu s devíti kvadranty nauky Feng Shui, tedy osmi základními směry a harmonizujícím středem. Díky našim tyčinkám Feng Shui se tak naskýtá vynikající možnost, jak voňavým způsobem obohatit a harmonizovat obytné prostory a místa k žití.

Vedení a řízení

Podporují harmonický tok Qi v části vašeho domova ve spojení s vedením a řízením.

BA KUA: tvůrčí síla, nebe
SVĚTOVÁ STRANA: severozápad
PRVEK: kov
BARVA: kovová
SLOŽENÍ: KAFR - vyčištění, osvěžení, koncentrace, uvědomění, soudnost, duch, CITRON - kreativní energie, radost, impuls, SKOŘICE - kreativita, inspirace, nabytí energie.

nahoru