Šungitová pyramida leštěná 9cm

Šungit-Šungitová pyramida leštěná 9cm
Černá, leštěná pyramida ze šungitu, pocházejícího z ruského naleziště v Karélii. Krásná dekorace nejen pro váš pracovní stůl či noční stolek. Působivě se bude vyjímat na každém místě vašeho interiéru. Šungit dodává energii, vitalitu a sílu. Zbavuje stresu, nervozity a napětí. Přírodní antioxidant.
obvykle skladem
1 640 Kč
1 355 Kč bez DPH
Rozměry9 cm
Latinský názevšungit

Popis

Ručně vybroušená šungitová pyramida je skvělý tip na dárek pro vaše kolegy, zaměstnance, rodinu a přátele.

Šungitové pyramidy jsou velmi užitečné pro rušení negativních vlivů geopatogenních zón, způsobených zejména podzemními toky, prameny, horninami a geologickými poruchami.

Šungitové pyramidy poskytují bezpečný štít proti škodlivému elektromagnetickému záření vyzařujícímu z televizorů, mobilních telefonů, mikrovlnných trub, ledniček aj. elektrospotřebičů. Stačí umístit jednu pyramidu mezi sebe a každé z těchto zařízení.

Osoby, vystavené každodennímu působení geopatogenních zón, mohou zažívat nepříjemné příznaky, jako je apatie, bolesti hlavy, nervozita, problémy se spánkem či poruchy imunity. Umístění pyramidy do blízkosti osoby, která se v geopatogenní zóně nachází, posiluje její imunitu, uvolňuje nervové napětí, bolesti hlavy a spánkové poruchy mizí a celkový zdravotní stav se zlepšuje.

Pyramida na nočním stolku, pracovním nebo konferenčním stole odčerpává z místnosti všechny negativní energie a harmonizuje atmosféru, což má za následek celkové snížení vašeho emočního napětí.

Ulevuje od stresu a nervozity, urychluje hojení a podporuje oživení vaší vnitřní energie.

Pokud poblíž šungitové pyramidy položíte vaše šperky, mince, amulety nebo jiné drobnosti, pyramida je očistí od negativních energetických polí, které na těchto předmětech mohou být nashromážděny.


Každá pyramida je originál, proto se může lišit tvarem a odstínem od vyobrazeného vzorku.

nahoru