Avanturín zelený magická sada 7 kamenů

Magické sady kamenů-Avanturín zelený magická sada 7 kamenů
Avanturín pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.
obvykle skladem
89 Kč
74 Kč bez DPH
Rozměryvel. M 1,5-2cm

Popis

Avanturín zelený je vhodný zejména pro posílení magických cílů:

  • štěstí
  • prosperita
  • ochrana majetku
  • posílení řídících schopností
  • vnímavosti a vytrvalsoti
  • harmonizace

Pomocí avanturínové sady lze odstranit bolesti hlavy, unavené oči a propuknutí alergií.

Zelený avanturín pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody. Zahání žaludeční nevolnost.

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Merkur a elementu vzduchu. Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu.

V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

Léčebné využití: příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Udržuje rovnováhu krevního tlaku, podněcuje metabolismus, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje od migrén, má velmi příznivý účinek na posílení zraku. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém.

Užití: mentální síly, zrak, peníze, klid, léčení, štěstí.

Avanturín zelený, sada 7 kamenů, vhodná k magickým účelům. Drahé kameny vedou magickou energii a posilují tak všechny magické záměry a cíle. Počet kamenů při rituálu není stanoven, ale nepoužívá se jich víc než třináct.

nahoru