KYVADLO

Co je kyvadlo a jak s ním pracovat?

Kyvadlo je většinou poměrně masivní předmět, který je zavěšen na provázku nebo na řetízku, a který dokáže jemně reagovat na pohyb ruky. Je to v podstatě nástroj, zesilovač, který vyjadřuje vnímání osoby s kyvadlem pracující. Kyvadlo se používá jako pomocník k získání odpovědí na nejrůznější otázky, které jsou podávány jednoznačnou formou, a na které lze také dostat jednoznačnou odpověď. Kyvadlo nám poskytuje odpovědi formou pohybové energie. Kyvadlo může být použito jako nástroj k rozšíření vaší intuice, protože se používá k získání přístupu k informacím, které existují na podvědomé úrovni Vnitřního bytí. Dalo by se tedy říci, že posiluje a zesiluje vaší intuici. Když se na něco zeptáte kyvadla, je to vaše intuice, která otázku přijme. Kyvadlo umožňuje pouze fyzicky vidět to, co intuice už ví.

Než začnete kyvadlo používat:

Někdy potřebujeme získat snadné odpovědi na nejrůznější otázky. Kyvadlo je obvykle přesné, snadno se používá a práce s ním nezabere moc času. Není důležité z čeho je kyvadlo vyrobeno (jestli krystal, stříbro nebo kov), vybírejte si takové kyvadlo, které vás na první pohled upoutá. Pro začátečníky jsou lepší kyvadla z kovů, protože mají lepší vodivost.

První tři týdny se s kyvadlem sbližujte, ptejte se ho, jak vám bude ukazovat odpověď ANO, NE, NEVÍM. Zeptejte se: "Kyvadlo ukaž mi ANO". Stejným způsobem pak NE, nebo žádná odpověď /NEVÍM). Dejte čas kyvadlu reagovat. Na začátku to někdy trvá, než se kyvadlo rozvibruje. Při práci s kyvadlem dbejte vždy na to, abyste si zachovali čisté srdce, odpoutejte se od svého ega, myšlenek a rušivých vlivů. Nikdy se nesnažte vědomě kyvadlo ovlivňovat. Buďte 100 % soustředění na práci s kyvadlem a vnímejte jeho odpovědi. Kyvadlo byste neměli nikomu půjčovat - je to jen váš osobní nástroj. Dbejte také na jeho pravidelné čištění.

Doporučujeme kyvadlo očistit vždy před každou prací s ním a stejně tak po každém jeho použití. Nejlepší metodou pro čištění kyvadla je forma vykuřování. Kyvadlo položte k vykuřovací misce, nebo 100 % přírodní vonné tyčince a nechte očistný kouř působit na kyvadlo alespoň hodinu.

K čemu můžeme kyvadlo použít?

Kyvadlo můžete použít jako alternativu v poměrně širokém rozsahu.

  • věštění, předpovídání budoucnosti, odhalování energetických blokád
  • provedení výběru jakéhokoliv druhu (cestování, zaměstnání, dovolená, vztahy)
  • zjištění, co je nejlepší v dané situaci udělat
  • diagnostikování, testování, dávkování, vhodnost použití (kosmetiky, léků, potravin, bylin apod.)
  • rozhodování, hledání ztracených předmětů, v přírodě - hledání míst na mapě, průzkum (voda, nerosty apod.)
  • zdraví - můžete otestovat kyvadlem každou část vašeho těla a aury, případně lokalizovat místo energetické blokády ve vašem těle a nalézt příčiny onemocnění
  • rituály

Práce s kyvadlem:

Kyvadlo vám dokáže odpovědět na jednoduché otázky formou odpovědí ANO, NE, NEVÍM. Proto je velice důležité správně formulovat otázku.

Příklad dobře položené otázky: "Budu spokojen v této nové práci?" Je to dobrá otázka, protože odpověď na ní  může být ANO, nebo NE.

Příklad špatně položené otázky: "Měl bych vzít tuto práci, nebo si hledat jinou?" Tato otázka nedává volbu pro odpověď ANO, nebo NE.

Kyvadlo uchopte mezi prsty projektivní (dominantní) ruky. Loket ruky si zapřete o pevnou podložku. Soustřeďte se na vaši otázku a koncentrujte vůli. Následně požádejte Vaše Vyšší já (nebo anděla strážného, Otce stvořitele), aby s Vámi komunikovalo prostřednictvím kyvadla. Po skončení práce svému Vyššímu já poděkujte za spolupráci a ochranu.

Doporučení: Spolehněte se vždy na svůj vlastní nejlepší úsudek a nikdy nepoužívejte kyvadlo, když jste unavení! Při práci s kyvadlem buďte vždy trpěliví a maximálně koncentrovaní. Někteří mají na začátku práce s kyvadlem tendenci kyvadlo konzultovat vždy, při každém rozhodnutí. Nespoléhejte se na kyvadlo, jako na berličku a na úkor Vašeho vlastního rozumu.

Pokud dodržíte výše uvedené rady, tak můžete pomocí kyvadla moudře rozvíjet vaši intuici, vnímání a podvědomí. Kyvadlo je jen jeden ze způsobů, který může pomoci vést Vaše vnímání vést směrem.

Naši kompletní nabídku kyvadel naleznete zde.

nahoru