Potní chýše 20g

Šamanské směsi-Potní chýše 20g
Potní chýše je speciální vykuřovací směs, vytvořená z nejsilnějších bylinek a pryskyřic indiánských šamanů. Bílá šalvěj, sladká tráva, jalovec, kopál a yerba santa jsou tradiční a posvátné indiálnské bylinky, vykuřující se pro rituální očistu od všech negativních energií, zlých duchů a nežádoucích vlivů.
obvykle skladem
192 Kč
159 Kč bez DPH
Hmotnost20 g
v balení20.00 licence

Popis

Použití vykuřovací směsi Potní chýše je jednoduchý a účinný způsob, jak vyčistit vaše energetické pole od nahromaděných negativních energií v domácím prostředí. Severoameričtí indiáni k tomuto účelu tradičně využívají jednoduchých staveb z kmenů stromů, tzv. potní chýše, kde se za pomoci tepla ohně, kouře z posvátných bylinek, společné meditace a obřadních rituálů negativních energií zbavují. Kouř z posvátných bylinek pozvolna proniká do vaší mysli a na všechny úrovně vašich těl, čímž se nastartuje očistný a léčebný proces.

Vykuřování Potní chýše:

  • směs nejsilnějších a posvátných šamanských bylinek, příjemné a mysl uklidňující vůně, nahrazuje při vykuřování tradiční očistný indiánský obřad v potní chýši
  • uvolňující dým z vykuřovaných rostlin a jejich duchové očistí vše, co je vykuřováno - vás, vaši mysl, auru i fyické tělo, okolní prostory a atmosféru, včetně všech předmětů, osob a bytostí, které se ve vykuřovaném prostoru v dané chvíli nacházejí
  • obřad potní chýše se v jazyce indiánů nazývá Inipi - znovuzrození. Má výrazně očistné, uklidňující, uvolňující a harmonizační účinky na duši i tělo.
  • aktivuje proces léčení a sebeuzdravení
  • podporuje meditace, vhled, vnitřní a duchovní rozvoj
  • odhání zlé duchy a přivolává duchy přátelské, pozitivní

Složení: různé druhy pryskyřic kopálu, bílá šalvěj, sladká tráva, Yerba Santa, jalovec

Náš tip: můžete si vytvořit vlastní potní chýši doma v koupelně! Návod, jak na to:

Vyhradťe si alespoň 20 minut pro sebe. Z vaší koupelny si vytvořte posvátný prostor - připravte si vykuřovací směs, vykuřovací mušli, izolační písek a uhlík, zapalte svíčky. Vykuřovací mušli na nehořlavé podložce umístěte na vanu tak, aby jste ji měli v dosahu na doplňování vykuřovací směsi. Na mušli s pískem umístěte rožhavený uhlík, přidejte špetku směsi Potní chýše a nechte rozhořet. Mezitím si napusťe vanu teplejší vodou (je důležité, aby pro vás teplota vody byla taková, ve které se začnete po chvíli potit), ponořte se do koupele, zavřete oči a soustřeďte se na vůni vykuřovadla. Požádejte posvátné duchy vykuřovaných rostlin o jejich pomoc, požehnání a léčení. Podle potřeby dosypávejte vykuřovadlo, doplňujte teplou vodu a alespoň 10 - 15 minut meditujte. Zkuste koncentrovat své myšlenky pouze na vůni vykuřovadla. Na závěr poděkujte duchům a Matce Zemi za jejich pomoc a podporu. Uhaste uhlík.

nahoru