Šungit Elitní kousky 100g

Šungit-Šungit Elitní kousky 100g
Velmi luxusní kameny Elite Šungit jsou vzácnou formou minerálu vzniklého metamorfózou s výrazným kovovým leskem, antracitovou barvou s extrémně vysokým obsahem fullerenů. Je ručně těžený a velmi obtížný na zpracování. Elite Šungit chrání před škodlivým působením geopatogenních zón a dodává energii, vitalitu a sílu.
obvykle skladem
2 637 Kč
2 179 Kč bez DPH
Hmotnost100 g
Latinský názevšungit

Popis

Elitní Šungit z vzácných kusů antracitového šungitu z Ruského naleziště Karélie vzniká metamorfózou a má výrazný kovový lesk, antracitovou barvu s extrémně vysokým obsahem fullerenu. Šungit Elite je dvě miliardy let stará polyminerální uhlíková hornina, která má neobyčejné složení a široké spektrum použití

Elitní Šungit je vhodný jako amulet, na výrobu šperků nebo k výrobě šungitové vody. Elitní šungit je užitečný nástroj při léčbě bolestí zad, hlavy, revmatismu, onemocnění dýchacího systému, nervových poruchách a nedostatečné sexuální aktivity. Elitní šungit také zbavuje stresu, nervozity, napětí a reguluje krevní tlak.

Šungit poskytuje svými neuvěřitelnými regeneračními schopnostmi možnost obnovovat naší sílu, vitalitu a energii. Zlepšuje imunitní systém a pomáhá s léčením mnoha zdravotních problémů. Šungit pohlcuje všechny negativní energie včetně emocí a bolestí. Šungit může být používán na desinfekce a čištění vody téměř od všech organických sloučenin.

Každý kámen je originál, proto se může velikostí, tvarem i odstínem lišit od vyobrazeného vzorku.

Balení: sáček 20 g (cca 5-10 ks kamenů o velikosti 1x1-2x2 cm).

nahoru