Tibetská mísa ručně tepaná

Tibetské zpívající mísy-Tibetská mísa ručně tepaná
Níže uvedená cena je za 1 gram. Nejmenší miska váží 200g a největší 2000g. Pro misky od váhy 500g a výše dostanete paličku zdarma. Nádherné tibetské mísy, s dokonale harmonickým zvukem, jsou ručně tepané ze speciální slitiny sedmi kovů (zlata, stříbra, mědi, železa, olova, cínu a rtuti), která se tepelně zahřívá v peci a následně je bezpočty úderů kladiva tepána do potřebné formy.
obvykle skladem
4 Kč
3 Kč bez DPH
Váha1 gram

Popis

Tyto nádherné tibetské mísy, s dokonale harmonickým zvukem, jsou ručně tepané ze speciální slitiny sedmi kovů (zlata, stříbra, mědi, železa, olova, cínu a rtuti), která se tepelně zahřívá v peci a následně je bezpočty úderů kladiva tepána do potřebné formy. Na výrobu jedné takové misky je potřeba 6 mužů, kteří střídavě buší kladivem do mísy.

Širokou nabídku příslušenství (paličky a polštářky) k tibetským mísám najdete zde.

Tibetské mísy mají na člověka zcela zřejmé léčivé a harmonizující účinky. Díky křišťálově čistému, nenapodobitelnému zvuku obnovují harmonickou frekvenci těla. Ve Feng Shui se používají tibetské mísy k očistě místností, na úvod meditací a jako součást léčebných terapií k uvolnění blokád a napětí v těle. Tibetské zpívající mísy jsou úžasným zdrojem energie.Tibetská mísa je tradiční ozvučný nástroj ze slitiny kovů pochází z Nepálu a byl používán k léčení a meditacím již v polovině 3. tisíciletí př. n. l. Vzhledem k tomu, že se mísy rozšířily z Nepálu do mnoha i poměrně odlehlých zemí, vyvinulo se i poměrně velké množství rozličných tvarů, které se liší velikostí, zdobením, výškou a tlouštkou. Každá z těchto odlišností mají vliv na konečný zvukový a energetický projev mísy. Při samotné hře na tibetské mísy pak záleží také na druhu použité paličky. Můžeme hrát prsty, dlaněmi, malinkými dřevěnými paličkami a kladívky. Na menší mísy používáme menší paličky a na velké mísy paličky velké.Usilovná a pravidelná práce s tibetskými zpívajícími mísami zbavuje karmické zátěže způsobené chybami v minulých životech. Energie tibetských mís účinně pomáhá při léčení nejrůznějších nemocí, únavy a depresí. Vibrace mís pročišťují mysl a harmonizují průtok energie organismem a působí tak blahodárně na psychickou i fyzickou kondici. Mísy je možné přikládat a rozeznívat přímo na jednotlivých ošetřovaných částech těla. Zvyšují koncentraci během meditací a modliteb. Tibetské mísy jsou úžasným zdrojem energie. Níže uvedená cena je za 1 gram. Nejmenší miska váží 200 g a největší 2000 g. Zadejte prosím přibližnou požadovanou váhu misky do poznámky v objednávce. Pro misky od váhy 500 g a výše dostanete paličku zdarma.

nahoru