Kamenný pohár z černého onyxu

Kalichy a poháry-Kamenný pohár z černého onyxu
Riotuální, kamenný pohár vybroušený z černého onyxu. Onyx přináší vytrvalost a živontí sílu. Udržuje v těle rovnováhu jin a jang.
obvykle skladem
381 Kč
315 Kč bez DPH
Výška20 cm
Průměr7,5 cm

Popis

Onyx funguje jako vynikající ochranný a uzemňující kámen. Dokáže transformovat geopatogenní poruchy a pročišťovat i vzdálené zablokované energetické dráhy. Přináší vytrvalost a živontí sílu. Udržuje v těle rovnováhu jin a jang.

Onyx se používá pro ochranu, stejně tak na obranu před negativitou vědomě řízenou proti vám. Odráží zlo, zpět k původci.

Rituální pohár (kalich) se v magii používá jako symbol moudrosti a života, z kterého mág během obřadu přijímá božskou sílu (kvalitu) a energii. Přechovává se v něm voda, víno, ale může být i prázdný. Kalich náleží živlu vody a představuje ženský aspekt. Představuje obnovu a opětovné naplnění.

V symbolice má význam poháru, obsahujícího nápoj nesmrtelnosti. Je spojován se srdcem, jež obsahuje životní mízu, která je v kalichu představována vínem. Kalich ve Feng Shui:K aktivaci nebo posílení určité oblasti. Každá oblast pa-kua je vhodná, zejména oblasti kariéra a bohatství. Symbol překypující hojnosti. Přísun stálého bohatství.

Každý kus je originál, proto se může velikostí, tvarem i odstínem lišit od vyobrazeného vzorku.

nahoru