Křišťálová mísa Ø 25cm

Křišťálové zpívající mísy-Křišťálová mísa Ø 25cm
Křišťálová, zpívající mísa, jejíž tóny si velmi rychle zamilujete. Zvuk křišťálové mísy je velmi čistý a působí relaxačně pro celý náš organismus. Křišťálová mísa slouží k očistě prostoru, meditaci, léčení, zvukové terapii, harmonizaci čaker a aury. Zpívající mísy sloužily již od poloviny 3 tisíciletí př.n.l. k léčení neduhů těla a mysli. Křišťálové mísy nabízíme v sedmi tónech.
obvykle skladem
6 743 Kč
5 573 Kč bez DPH
Hmotnost2,2 kg
Vůně25 cm

Popis

Křišťálová mísa je vyrobena z 99.992% křišťálu té nejvyšší kvality a díky tomu je neuvěřitelně zvučná.

Tóny, které křišťálová mísa vydává, budete nejen slyšet, ale také cítit a to proto, že jejich vibrační pole energie pronikne přímo do vašeho těla a bude pozitivně ovlivňovat a léčit vaše energetická centra, čakry a životní prostředí.

Křišťál je univerzálním a nejúčinnějším léčivým krystalem na světě. V mystice krystal křišťálu symbolizuje ducha a intelekt lidských bytostí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé elementy. Povzbuzuje psychiku, samostatnost, jasnozřivost, napomáhá sebezdokonalení a ochraňuje před vším zlým a negativním. Křišťál se v náboženských a šamanských rituálech používal po tisíce let.

Pokud chcete křišťálovou mísu s určitým tónem, tak ho prosím uveďte do poznámky v objednávce.

Tóny C,D,E,F,G,A, H, odpovídají jednotlivým čakrám. Tón C patří první kořenové čakře, D druhé sakrální čakře, E třetí čakře solar plexu, F čtvrté srdeční čakře, G páté krční čakře, A šesté čelní čakře a H sedmé korunní čakře.

Každá mísa je dodávána včetně paličky a s gumovým kroužkem, který zajišťuje bezpečné umístění misky a dosažení optimálního zvuku.

Pokud chcete křišťálovou mísu s určitým tónem, tak ho prosím uveďte do poznámky v objednávce.

Průměr : cca 25 cm, Váha: cca 2,20 kg

nahoru