Kadidlo vonné tyčinky

Natural řada-Kadidlo vonné tyčinky
Přírodní vonné tyčinky, kadidlo. Vychutnejte si éterickou vůni kadidla, která nejen očišťuje, ale i léčí a to jak na fyzické, tak duševní úrovni.Vůně kadidla účinně odbourává stres a svalová napětí, zahřívá a uklidňuje.
obvykle skladem
108 Kč
89 Kč bez DPH
Hmotnost10 g

Popis

Kadidlo, vzácný dar ze starého Orientu, se považuje za jedno z nejchráněnějších tajemství Antiky. Za dobře střeženým tajemstvím původu pryskyřice kadidlovníku stála zamlžovací technika arabských majitelů těchto vzácných stromů. V zemích, které díky obchodu se vzácnými pryskyřicemi zbohatly, byl obchod s nimi považován za státní monopol a jejich původ za státní tajemství. Karavany sledovaly prastarou kadidlovou stezku, jednu z nejstarších obchodních cest lidstva. Přenesme se teď do tajuplné říše Sabánců a jejich kadidlovníků.

  • Vůně božského kadidla je po tisíce let považována za jeden z nejsilnějších stimulantů lidského ducha, který se chce otevřít božskému.
  • Citronově čistá, éterická vůně kadidla očišťuje nejen nás a naše vnitřní prostory od všech negativních energií, ale pomáhá nám nalézt spojení s vyššími úrovněmi vibrací.
  • Na jemné energetické úrovni nás otevírá léčivým, duševním a kosmickým vzorcům vibrací.
  • Vůně kadidla účinně odbourává stres a svalová napětí, zahřívá a uklidňuje.
  • Vykuřování kadidlem je vhodné k očistě vašich prostor před nastěhováním, aby se očistilo vše staré a negativní.
  • Kadidlo zapalujte vždy, když potřebujete odpudit škodlivé vlivy. Je vhodné ke každodenní očistě.
  • Ve stoupajícím dýmu z kadidla lze čistit i vaše osobní předměty, kameny a amulety. Získají tak znovu svou původní sílu.

Vonné tyčinky jsou zhotoveny ze 100 % přírodních materiálů.

Balení cca 10 gramů, Doba hoření cca 30 - 50 minut.

Složení: olibanum, santalové dřevo a další....

nahoru