Nag Champa nebeské vonné tyčinky

Nebeské tyčinky-Nag Champa nebeské vonné tyčinky
Nag Champa, Blue Line, zcela přírodní vonné tyčinky. Úchvatná a opojná vůně indických květů Frangipani ve vás obnoví vnitřní klid a harmonii.
obvykle skladem
76 Kč
63 Kč bez DPH
Hmotnost10 g

Popis

Nag Champa, vonné tyčinky z čistě přírodní řady Blue Line. Zahalte se do úchvatné a opojné vůně exotických květů Frangipani, která obnoví váš vnitřní klid a nastolí harmonii v duši.

  • Řada tradičních, vonných tyčinek Blue Line v sobě ukrývá tisícileté vědomosti a zkušenosti s obřady vykuřování. Těšte se ze vzácných vůní, přinášejících pocity pohody, radosti ze života a lásky.
  • Tyčinky řady Blue Line jsou vyrobeny podle tradičních, původních, starých indických receptur, za použití těch nejlepších, zcela přírodních surovin.
  • Jsou bez jakýchkoliv chemických přísad a parfemací. 
  • Vonné oleje z přírodních látek - květů,pryskyřic, dřev, listů a bylin jsou ručně zpracovány a přeneseny na bambusovou štěpinu.
  • Nechte se povznést a inspirovat! Dopřejte si osvěžující přestávku od každodenní rutiny s těmito exluzivními vůněmi.

Nag Champa je indický název pro skupinu velice voňavých, exotických keřů, s krásnými květy, rodu Plumeria (obecně nazývány Frangipani). Květiny a vůně Nag Champy jsou úzce spojeny s chrámy buddhistické a hinduistické kultury. V Indii si během svatebního obřadu ženich s nevěstou mezi sebou vzájemně vyměňují spletené věnce z květů plumérií. Příjemná vůně Nag Champy je velmi jemná, květinová, sladce opojná, s lehkými afrodiziakální účinky. Navozuje příjemnou, povznášející, harmonickou a romantickou atmosféru. S oblibou se vůně Nag Champy používá při cvičení jógy a pro podporu příjemnější meditace. Díky své jemné vůni jsou tyčinky Nag Champa vhodné i ke každodennímu vykuřování. Poznejte i vy kouzlo této tradiční vůně!

Přibližná doba hoření jedné tyčinky cca 35 min.

nahoru