Čištění drahých kamenů 20g

Exkluzivní směsi-Čištění drahých kamenů 20g
Vynikající vykuřovací směs pro čištění drahých kamenů a šperků od všech ulpělých nežádoucích a negativních energií. Navrací kamenům jejich přirozeně čistou a pozitivní energii, nabíjí je a harmonizuje. Udržujte své šperky a kameny stále krásné a plné léčivé síly.
obvykle skladem
192 Kč
159 Kč bez DPH
Hmotnost20 g
v balení20.00 licence

Popis

Tato excelentní směs vybraných kadidel, mořské soli a bylinek je speciálně namíchána pro očistu a údržbu vašich drahých kamenů, minerálů a šperků.

Aby vám vaše kamínky a šperky stále krásně zářily, přinášely vám radost, poskytovali vám léčebnou sílu a pozitivní energii, tak je třeba o ně pravidelně pečovat a čistit je od ulpělých negativních energií. Vzhledem k tomu, že mnoho druhů kamenů nesnese očistu vodou a jiným zase neprospívá slunce, je čištění kouřem s očistnými bylinkami nejideálnější a nejbezpečnější metodou péče o ně.

Vykuřování směsi Čištění drahých kamenů:

  • důkladně očistí vaše šperky a kamínky od všech starých, ulpělých a nežádoucích negativních energií
  • navrací a oživuje jejich původní barvu, zvyšuje zářivost a jas
  • nabíjí je novou, pozitivní energií
  • obnovuje a harmonizuje jejich přirozenou krásu, energetickou i léčivou sílu

Náš tip: drahé kameny a šperky doporučujeme vykuřováním očišťovat pravidelně 1x za měsic. V případě vážných nemocí či hlubších psychyckých problémů minimálně jednou týdně, raději i častěji. Jakmile si zakoupíte nový kámen nebo šperk, také ho ihned doma před prvním použitím očistěte.

Návod k vykuřování: vykuřovací směs nasypejte v přiměřeném množství na sítko vykuřovací lampičky nebo na vykuřovací misku na uhlík, kameny a šperky položte do jejich těsné blízkosti a v duchu si představujte, jak všechny nežádoucí ulpělé energie z vašich kamenů s kouřem odchází a kameny jsou opět krásně čisté a zářivé. Pokud vykuřujete na lampičce, nechejte kameny položeny u misky po celou dobu hoření čajové svíčky. Při vykuřování na uhlíku přisypávejte směs v malém množství do té doby, dokud je uhlík žhavý.

Složení: kadidlo, myrha, kopál, mořská sůl, verbena, tužebník a jiné bylinky..

nahoru