Lampa Květ života

Větrné a světelné mobily-Lampa Květ života
Působivá a dominantní stolní lampa s LED diodami ve tvaru harmonizačního symbolu posvátné geometrie - Květu života, který posiluje vaší životní energii, usměrňuje tok čchi správným směrem, bude vás i vaše prostory chránit před působením všech nežádoucích a negativních energií a navodí vám příjemné pocity dokonalé harmonie a domácího štěstí. Lampa Květ života je vhodnou a krásnou dekorací do všech domácností, obchodních prostor, masážních salónů, jógových cvičeben, čajoven a meditačních místností.
obvykle skladem
1 077 Kč
890 Kč bez DPH
Rozměryvýška 20 cm
Latinský názevdřevo a akryl
Vůně15 cm

Popis

Působivá a dominantní stolní lampa s LED diodami ve tvaru harmonizačního symbolu posvátné geometrie - Květu života, který posiluje vaší životní energii, usměrňuje tok čchi správným směrem, bude vás i vaše prostory chránit před působením všech nežádoucích a negativních energií a navodí vám příjemné pocity dokonalé harmonie a domácího štěstí.

Měkké a teplé světlo, vycházející z malých LED diodek prosvětlí vaše místnosti kouzelnou, doslova zářivě magickou atmosférou. Světelné efekty, prostupující skrze energetické symboly, zesilují jejich celkový harmonizační účinek a budou na vás působit pozitivním a uklidňujícím dojmem.

Lampa Květ života je vhodnou a krásnou dekorací do všech domácností, obchodních prostor, masážních salónů, jógových cvičeben, čajoven a meditačních místností.

Feng Shui lampa Květ života s LED diodami:

  • atraktivní, dekorační lampa ve tvaru posvátného symbolu Květu života, je vyrobena z kvalitního akrylu a usazena na vkusný dřevěný podstavec
  • dekorativní interiérové osvětlení, podsvícené malými LED diodami, s transformátorem, nebo akumulátorem na tři tužkové AAA baterie, které nejsou součástí balení 
  • účinně aktivuje, oživuje, léčí, čistí i harmonizuje okolní prostory, usměrňuje tok čchi správným směrem, rozproudí a vyrovnává okolní energii a odstraňuje nahromaděnou negativní energii
  • hra světel a barev uklidňuje, tiší mysl a navozuje pocity hluboké relaxace
  • elegantní a luxusní dekorace, vhodná do každého interiéru - domácnosti, obchodu, masážních salónů, čajoven, meditačních místností apod.
  • symbol Květu života za pomocí posvátné geometrie vytváří harmonické vibrační pole se silnými pozitivními vibracemi
     

Náš tip: Lampa Květ života je účinným léčivým Feng Shui nástrojem proti nežádoucím a rušivým vlivům z okolí.

nahoru