Astral Santal nebeské vonné tyčinky

Nebeské tyčinky-Astral Santal nebeské vonné tyčinky
Astral Santal Blue Line, zcela přírodní vonné tyčinky. Vůně santalového dřeva přináší pocit obohacení, příjemného a plného života.
obvykle skladem
76 Kč
63 Kč bez DPH
Hmotnost10 g

Popis

Astral Santal vonné tyčinky z čistě přírodní řady Blue Line. Zahalte se do teplé vůně santalového dřeva a dopřejte si blahodárný pocit obohacení a plného života!

Santalové dřevo je nejvýznamnější vonná látka Indie. Vůně santalového dřeva provází Indy běžně všemi každodenními situacemi. Je vůní pro zamilované a zapálená santalová tyčinka u postele přivádí nádherné sny. Je lehce afrodiziakální, harmonická, uklidňující, relaxační a povznášející. Odevzdejte se této krásné a čisté orientální vůni.

 

Řada tradičních, vonných tyčinek Blue Line v sobě ukrývá tisícileté vědomosti a zkušenosti s obřady vykuřování. Těšte se ze vzácných vůní, přinášejících pocity pohody, radosti ze života a lásky.

  • Tyčinky řady Blue Line jsou vyrobeny podle tradičních, původních, starých indických receptur, za použití těch nejlepších, zcela přírodních surovin.
  • Jsou bez jakýchkoliv chemických přísad a parfemací.  Vonné oleje z přírodních látek - květů,pryskyřic, dřev, listů a bylin jsou ručně zpracovány a přeneseny na bambusovou štěpinu.
  • Nechte se povznést a inspirovat! Dopřejte si osvěžující přestávku od každodenní rutiny s těmito exluzivními vůněmi.

Přibližná doba hoření jedné tyčinky cca 35 min.

nahoru