Přívěsek druhá čakra Svadhisthana Swarovski s řetízkem

Šperky Swarovski-Přívěsek druhá čakra Svadhisthana Swarovski s řetízkem
Atraktivní, moderní přívěsek s řetízkem a krysaly Swarovski® pro druhou čakru Svadhisthanu. Posiluje vztahy, sexuální energii, vyjádření pocitů a emocí, tvořivých sil, sebeúctu a plodnost. Probouzí a aktivuje ženskou energii.
obvykle skladem
2 842 Kč
2 349 Kč bez DPH
Rozměryřetízek 75 cm
Vůně40 mm

Popis

Atraktivní a moderní design, vynikající kvalita zpracování, cenová dostupnost - to je krédo mezinárodní novozélandské firmy na výrobu šperků Crystalp Jewelery Ltd. Walter Pfeifer založil značku Crystalp v roce 2001, po té, co pracoval 20 let, jako víceprezident marketingu ve firmě Swarovski a dodnes si udržuje s firmou Swarovski úzké a přátelské vztahy. Z tohoto důvodu získává firma Crystalp přístup k nejnovějším designům Swarovski elements. Všechny klenoty jsou vyrobeny ze základních kovů a následně jsou silně pokovovány rhodiem.

Nejnovější kolekce, vytvořená mladými a talentovanými designery šperků, se zaměřila nejen na krásu a estetičnost, ale také na funkčnost nošených šperků. Vznikla tak unikátní čakrová řada elegantních přívěsků, doplněných o postříbřené řetízky. Šperk vám teď bude nejen slušet, ale zároveň vás bude léčit, harmonizovat a posilovat!

Přívěsek pro druhou čakru:

  • vyroben z vysoce kvalitní, legované nerez oceli, pokovován silnou vrstvou rhodia, se zvláštním důrazem proti opotřebení
  • testován jako nealergenní, bez přídavku niklu
  • s originál krystaly Swarovski® a certifikátem kvality - krystaly jsou do šperku ručně zasazovány s 6 měsíční zárukou proti opotřebení při běžném používání
  • druhá sexuální čakra Svadhisthana posiluje: mezilidské vztahy, sexuální energii, vyjádření emocí, vnitřních pocitů a tvořivých sil, oddanost, spokojenost, sebeúctu a plodnost. Probouzí a aktivuje ženskou energii.

Sada obsahuje: čakrový přívěsek a nastavitelný řetízek o délce 75 cm

nahoru