AGUA DE FLORIDA ORIGINAL® šamanská posvátná voda Peru

Agua de Florida-AGUA DE FLORIDA ORIGINAL® šamanská posvátná voda Peru
Originální posvátná voda šamanů Agua de Florida z Peru od společnosti Murray & Lanman je zcela jedinečná spirituální voda s mimořádnými duchovními i praktickými účely. Používá se k očištění duše, k přilákání štěstí a ochraně domova. Použijte Agua de Floridu jako svěcenou vodu pro silné očištění od všech negativních energií a vibrací vás, vašeho okolí, prostor a místností!
obvykle skladem
362 Kč
299 Kč bez DPH
Objem270 ml
Vhodné proočistu, spiritualitu, ochranu, prosperitu, štěstí, šamanismus
Vůněsvěží, citrusová, květinová s jemnými bylinnými a kořeněnými podtóny
ZnačkaLanman & Kemp Barclay Co, Inc.
Země původuPeru

Popis

Agua de Florida original® MURRAY & LANMAN'S je vyráběna v Peru podle původní receptury z roku 1808 indiánskými šamany komunity Qero žijícími v peruánské provincii Cusco.Tato posvátná šamanská voda je nejrozšířenější a nejpopulárnější spirituální očistná voda na světě. A to nejen díky své nádherné vůni, ale také díky mnoha způsobům užití a jedinečným účinkům!

Po celá staletí se Agua de Florida používá léčiteli k čištění a uvolnění těžké, stagnující a negativní energie. Jihoameričtí šamani často potírají parfémovanými kolínskými vodami těla svých pacientů k utěsnění, uzavření a ochraně těla. Používá se také jako ceremoniální sprej v průběhu tradičního rituálu Ayahuasca, během kterého čistí a posiluje auru, pomáhá vyvolat vize, nápomocné bytosti, nabízí ochranu a uzemnění.

Hluboká, uklidňující a příjemně osvěžující vůně se skládá z 20-ti druhů čistých přírodních silic (bergamot, pomerančové neroli, citron, prohřívající skořice, hřebíček, sametová růže a čistící levandule) aj. vzácných esencí v kombinaci s peruánským alkoholem z cukrové třtiny. Jedinečná a krásná vůně Agua de Floridy povzbudí vaše smysly, dodá vzpruhu, čistí a uvolňuje mysl, tiší rozbouřené emoce a okamžitě doplňuje životní energii. Můžete jí použít nejen pro duchovní a prostorové čištění, ale také v rituálech pro přivábení štěstí, zdraví, prosperity a zajištění osobní ochrany.

Existuje mnoho způsobů, jak můžete floridskou vodu používat ke zpříjemnění vašeho života, proto není divu, že je stále nejoblíbenějším artiklem mezi šamany, mágy a léčiteli. Níže uvádíme několik z nich:

  • posvátná spirituální voda šamanů peruánské Amazonky se silnými magickými účinky
  • čištění od všech negativních energií a vlivů na osoby, předměty, prostory a místnosti
  • nastříkaná do aury nebo do místnosti poskytuje silný ochranný štít proti negativním energiím a nežádoucím duchům
  • svěcená voda k ochraně, léčení a uzdravení - lze jí použít také k ochraně, čištění a požehnání rituálních, magických předmětů a oltářních předmětů, svíček, drahých kamenů, šperků, amuletů apod.
  • síla, životní energie, osobní i duchovní rozkvět
  • během šamanských ceremonií a rituálů se nabízí jako dar hodným duchům, otevírá i zakončuje posvátný prostor
  • přidejte několik kapek do misky s vodou a položte je na oltář jako oběť svým předkům
  • rozstříknutá mlha se aplikuje v průběhu uzdravujících obřadů, rituálů a koupelí
  • vdechování její vůně vyvolává hluboký klid, uvolnění, dobrou náladu a uzemnění
  • používá se v kouzlech pro přivolání štěstí, prosperity, hojnosti, blahobytu a požehnání úspěchu v podnikání
  • k odstranění nežádoucích myšlenek, návykových vzorců a negativních vibrací
  • pomáhá zlepšovat komunikaci, bystří mysl, zlepšuje koncentraci - vhodná při meditacích
  • odstraňuje únavu, špatnou náladu, zahání smutek a depresi
  • zlepšuje spánek, pomáhá proti nočním můrám a zlým snům
  • přináší klid a harmonii (harmonizuje a čistí prostor po hádkách, nepříjemných návštěvách a setkáních)
  • skvělá, rychlá a jednoduchá alternativa všude, kde nelze použít metodu vykuřování - kanceláře, dopravní prostředky, ulice, obchody, masážní salony, meditační a cvičební centra, hotelové pokoje, haly, recepce apod.

Důležité upozornění: Agua de Florida Original není určena pro vnitřní a kosmetické použití! Nezaměňujte jí, s na trhu podobnou, levnější verzí Agua de Florida Cologne, která se používá jako kolínská voda nebo bytový osvěžovač vzduchu. Obsahuje alkohol. Hořlavina, proto jí nikdy nepoužívejte v blízkosti otevřeného ohně! Používejte pouze v dobře větraných prostorách. Uchovávejte jí mimo dosah dětí, domácích zvířat a hořlavých materiálů. Může způsobit alergické reakce.

nahoru